Plats en restaurant

Tapes i plats

Escamarlans a la brasa
14.00
Croquetes de gamba a l’allet
2.25
“Ajoblanco”, espàrrecs blancs i escopinyes
10.50
Caneló de carbassó amb brandada de bacallà, all negre i api-poma
12.50
Amanida Russa amb tonyina vermella
8.50
Salmorejo … et sorpendrà
6.90
Ostres del delta
3.25
Croquetes de pollastre
2.25
Albergínia amb sobrassada d.o Menorca i parmesà
8.90
La pizza romana, nostalgia d’un record
13
Xipironets a l’andalusa amb ou ferrat
8.50
Katxopo, farcit de pernil dolç i formatge blau
14.50
Burrata amb fonoll, anxoves i tomàquet confitat
9.00
Calamars a la planxa amb sofregit de base
9.50
Callos del Safrà
8.00
Sípia a la planxa amb salsa verda
12.50
Cansalada a baixa temperatura amb parmentier i reducció
10.50
Galtes de vedella amb el seu fons, parmentier i verdures
12.50
Pop amb parmentier i kimchi
19.50
Músclos al vapor del mestre Harry
9.90
Porros confitats, bonítol macerat, raïm i tofu de mostassa
9.25
Calamars a l’andalusa amb maionesa de safrà
9.50
Pa de coca amb tomàquet
1.75

Arrossos

Sec del senyoret
19.50
Arròs melòs de mar i muntanya
17.00
Arròs melós de gamba vermella
20.50
Arròs negre de sípia
16.00

Carns amb certificat eco

Txuletón de 1/2kg amb patates i padró
29
Pollastre ecológic
9.00
Hamburguesa de vedella del Safrà
12.50
Botifarra de Pagès amb patates
8.50
Txurrasco madurat amb patates i padrón
14.00
Entrama de vedella amb patates i padrón
11.00

Postres d’autor

Albarecocs a la brasa amb praliné d’avellana
5.80
Boles de gelat
1.80
Cireres amb amareto i gelat de nata
6
Torrija de l’edgar
6.00
Coulant de xocolata amb gelat de festucs
6.00
WhatsApp chat
Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies