Menú de Nadal 25 de desembre de 2020 a 26 de desembre de 2020
Escudella catalana, galets i pilota
Canelons de rostit de pollastre
Cabrit a baixa temperatura amb hummus i magrana
o
Sarsuela de rap, calamar i gamba vermella
Cardenal
Xot dels Aspres (D.O. Empordà)
Basegoti (D.O. Rioja)
Signat Brut (D.O. Cava)
Menú de cap d’any 31 de desembre de 2020
Plats de pernil ibèric i formatge boffard
Assortit de croquetes
Gamba vermella a la sal
Musclos al vapor
Navalles amb all i julivert
Porros, tonyina vermella i tofu de mostassa
Sarsuela amb rap i gamba vermella
Fricandó de vedella amb rovellos
Escamarlans flambejats
Cua de bou farcida de botifarra negra
Cardenal
Carrot cake
Lemon cake
Protos roure
Pretos verdejo
Xot dels Aspres
Signat Brut