Nadal

Menú de Nadal 25 de desembre de 2020 a 26 de desembre de 2020

Plats

Escudella catalana, galets i pilota
Canelons de rostit de pollastre

Un plat a escollir

Cabrit a baixa temperatura amb hummus i magrana
o
Sarsuela de rap, calamar i gamba vermella

Postre

Cardenal

Bodega

Xot dels Aspres (D.O. Empordà)
Basegoti (D.O. Rioja)
Signat Brut (D.O. Cava)


50 Preu per persona


Menú de cap d’any 31 de desembre de 2020

Per compartir i picar

Plats de pernil ibèric i formatge boffard
Assortit de croquetes
Gamba vermella a la sal
Musclos al vapor
Navalles amb all i julivert
Porros, tonyina vermella i tofu de mostassa

A triar

Sarsuela amb rap i gamba vermella
Fricandó de vedella amb rovellos
Escamarlans flambejats
Cua de bou farcida de botifarra negra

Una postre a triar

Cardenal
Carrot cake
Lemon cake

Bodega

Protos roure
Pretos verdejo
Xot dels Aspres
Signat Brut

Raïm

70 Preu per persona

Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies