Menús en restaurante

Menú Laboral 23 de novembre de 2020 a 27 de novembre de 2020

Primers

Crema de pastanaga, carbassa i parmesà
Menestra de verdures, patata confitada i all i oli d'herbes
Macarrons del Cardenal
Ous ferrats, patates i pernil ibèric
Rovellons amb parmentier (supl. 4€)

Segons

Arròs de la setmana (al moment)
Pollastre a la catalana
Llobarro a la Donostierra
Cèrvol estofat i parmentier (supl. 8€)

Un postre a triar o cafè

Pastís de xocolata
Iogurt natural amb plàtan i poma
Kiwi

Celler del menú

Vi de la casa


14.50 Menú complet (beguda, postre ò café) per persona IVA inclòs


Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies