Menú Laboral 2 de març de 2021 a 5 de març de 2021
Puré de celerí amb carxofes confitades
* * *
Espinacs saltejats amb ceba tendre, ou a Baixa temperatura i sobrassada
* * *
Lassanya de bolonyesa per tocar el cel
* * *
Ous ferrats amb lacón de Toledo
Arròs de pollastre i calamars
* * *
Arròs melós de gamba vermella (5€supl)
* * *
Filets de porc empanats i especiats amb patates
* * *
Salmó a la sal amb anet
Pastís de xocolata
* * *
Plàtan
* * *
Iogurt natural amb taronja
Vi de la casa
Menú de tòfona
Parmentier, ous ferrats i tòfona
* * *
Garoines, carxofa i tòfona negre
* * *
Rissoto de parmesà i tòfona
* * *
Cardenal
Menú de cap de setmana 27 de febrer de 2021 a 28 de febrer de 2021
Bravas
* * *
Musclos
* * *
Albergínia al forn amb sobrassada i parmesà
Arròs sec de senyoret
* * *
Arròs de Mar i Montanya
* * *
Salmó a la planxa amb verdures de temporada i puré de coliflor
* * *
Ous ferrats amb patates fregides i tòfona melanosprum
* * *
Entrecot de vaca madurat 60 dies. (10€ supl)
Cardenal (2pax)
* * *
Carrot cake
* * *
Iogurt amb macedònia