Menús en restaurante

Menú Laboral 2 de març de 2021 a 5 de març de 2021

Primers

Puré de celerí amb carxofes confitades
* * *
Espinacs saltejats amb ceba tendre, ou a Baixa temperatura i sobrassada
* * *
Lassanya de bolonyesa per tocar el cel
* * *
Ous ferrats amb lacón de Toledo

Segons

Arròs de pollastre i calamars
* * *
Arròs melós de gamba vermella (5€supl)
* * *
Filets de porc empanats i especiats amb patates
* * *
Salmó a la sal amb anet

Un postre a triar o cafè

Pastís de xocolata
* * *
Plàtan
* * *
Iogurt natural amb taronja

Celler del menú

Vi de la casa


14.50 Menú complet (beguda, postre ò café) per persona IVA inclòs


Menú de tòfona

Plats

Parmentier, ous ferrats i tòfona
* * *
Garoines, carxofa i tòfona negre
* * *
Rissoto de parmesà i tòfona
* * *
Cardenal


42.00 Preu per persona

Menú de cap de setmana 27 de febrer de 2021 a 28 de febrer de 2021

Per compartir

Bravas
* * *
Musclos
* * *
Albergínia al forn amb sobrassada i parmesà

Un segon a escollir

Arròs sec de senyoret
* * *
Arròs de Mar i Montanya
* * *
Salmó a la planxa amb verdures de temporada i puré de coliflor
* * *
Ous ferrats amb patates fregides i tòfona melanosprum
* * *
Entrecot de vaca madurat 60 dies. (10€ supl)

Una postre a escollir

Cardenal (2pax)
* * *
Carrot cake
* * *
Iogurt amb macedònia


25.00 Menú complet

Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies