Menús en restaurante

Menú de cap de setmana 19 de setembre de 2020 a 20 de setembre de 2020

Per compartir

Bravas
Calamars andalusa ó planxa
Chocos amb all i oli de la seva tinta

Un segons a escollir

Arròs sec del senyoret
Entrama de vedella
Txurrasco madurat amb patates i padrón

Una postre a escollir

Pastís de xocolate
Boles de gelat


25.00 Menú complet


Menú Laboral 22 de setembre de 2020 a 25 de setembre de 2020

Primers

Crema d albergínia amb parmesà i pebre vermell
Amanida "AVE CAESAR"
Ous soufflé amb camagrocs i patates
Guisat de mongeta blanca amb cloïsses

Segons

Arròs de mar i montanya
Bacallà a la planxa, puré de celerí i verdures
Fricandó de vedella amb rossinyols (3€ supl)
Botifarra de pagès amb patates
Ceps, cansalada, ous ferrats i parmentier (5€ supl.)

Un postre a triar o cafè

Pinya amb menta
Iogurt natural amb poma
Pastís de xocolata

Celler del menú

Vi de la casa


14.50 Menú complet (beguda, postre ò café) per persona IVA inclòs


Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies