Menú Laboral 30 de novembre de 2020 a 4 de desembre de 2020

Primers

Amanida Waldorf
Crema de carbassó i creme frâiche
Cigrons amb samfaina i bacallà
Patates amb ous ferrats i trompeta negra
Fideus xinesos amb col, cansalada i kimchi
Caneló XL de rostit (+8€ de supl.)

Segons

Arròs del dia (fet al moment)
Galtes de porc a la cassola
Sípia a la planxa amb parmentier de llimona
Sarsuela de rap i gambeta (+5€ de supl.)
Perdiu salvatge en escabetx (+8€ de supl.)

Un postre a triar o cafè

Pastís de xocolata
Iogurt amb kiwi
Palosanto

Celler del menú

Vi de la casa


14.50 Menú complet (beguda, postre ò café) per persona IVA inclòs


Menú de cap de setmana 28 de novembre de 2020 a 29 de novembre de 2020

Per compartir

Braves del Safrà
Albergínia al forn amb sobrassada i parmesà
Calamars a l andalusa

Un segon a escollir

Arròs de rovellons amb calamars i gambes vermella
Pollastre amb escamarlans
Caneló XL de rostit
Sarsuela de Rap i gambeta

Una postre a escollir

Coulant
Macedònia de temporada amb iogurt natural del pastoret


25.00 Menú complet


Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies