Menú Laboral 23 de febrer de 2021 a 26 de febrer de 2021

Primers

Crema de coliflor amb ou a baixa temperatura
* * *
Lassanya de verdures i formatge
* * *
Espaguetis a la crema de xampinyons
* * *
Amanida de fulles de roure i hortalisses
* * *
Ous trencats amb xistorra
* * *
Ous ferrats amb patates fregides i tòfona ( 6€ supl)

Segons

Arròs de calamar i musclos
* * *
Arròs negre de popets (5€supl)
* * *
Ossobuco estofat
* * *
Salmó a la planxa amb espàrrecs de marge
* * *
Entrecot de vaca vella (10€supl)

Un postre a triar o cafè

Pastís de llimona
* * *
Iogurt amb raïm
* * *
Plàtan

Celler del menú

Vi de la casa


14.50 Menú complet (beguda, postre ò café) per persona IVA inclòs


Menú de tòfona

Plats

Parmentier, ous ferrats i tòfona
* * *
Garoines, carxofa i tòfona negre
* * *
Rissoto de parmesà i tòfona
* * *
Cardenal


42.00 Preu per persona

Menú de cap de setmana 20 de febrer de 2021 a 21 de febrer de 2021

Per compartir

Bravas
* * *
Musclos
* * *
Albergínia al forn amb sobrassada i parmesà

Un segon a escollir

Arròs sec de senyoret
* * *
Arròs de cansalada, botifarra negre i carxofes
* * *
Orada salvatge amb verdures
* * *
Peus de porc amb patates i alls i julivert
* * *
Callos amb cigrons

Una postre a escollir

Cardenal
* * *
Carrot cake


25.00 Menú complet

Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies