Menú Laboral 23 de febrer de 2021 a 26 de febrer de 2021
Crema de coliflor amb ou a baixa temperatura
* * *
Lassanya de verdures i formatge
* * *
Espaguetis a la crema de xampinyons
* * *
Amanida de fulles de roure i hortalisses
* * *
Ous trencats amb xistorra
* * *
Ous ferrats amb patates fregides i tòfona ( 6€ supl)
Arròs de calamar i musclos
* * *
Arròs negre de popets (5€supl)
* * *
Ossobuco estofat
* * *
Salmó a la planxa amb espàrrecs de marge
* * *
Entrecot de vaca vella (10€supl)
Pastís de llimona
* * *
Iogurt amb raïm
* * *
Plàtan
Vi de la casa
Menú de tòfona
Parmentier, ous ferrats i tòfona
* * *
Garoines, carxofa i tòfona negre
* * *
Rissoto de parmesà i tòfona
* * *
Cardenal
Menú de cap de setmana 20 de febrer de 2021 a 21 de febrer de 2021
Bravas
* * *
Musclos
* * *
Albergínia al forn amb sobrassada i parmesà
Arròs sec de senyoret
* * *
Arròs de cansalada, botifarra negre i carxofes
* * *
Orada salvatge amb verdures
* * *
Peus de porc amb patates i alls i julivert
* * *
Callos amb cigrons
Cardenal
* * *
Carrot cake