Menú Laboral 23 de febrer de 2021 a 26 de febrer de 2021
Primers
Crema de coliflor amb ou a baixa temperatura
* * *
Lassanya de verdures i formatge
* * *
Espaguetis a la crema de xampinyons
* * *
Amanida de fulles de roure i hortalisses
* * *
Ous trencats amb xistorra
* * *
Ous ferrats amb patates fregides i tòfona ( 6€ supl)
Segons
Arròs de calamar i musclos
* * *
Arròs negre de popets (5€supl)
* * *
Ossobuco estofat
* * *
Salmó a la planxa amb espàrrecs de marge
* * *
Entrecot de vaca vella (10€supl)
Un postre a triar o cafè
Pastís de llimona
* * *
Iogurt amb raïm
* * *
Plàtan
Celler del menú
Vi de la casa
14.50 Menú complet (beguda, postre ò café) per persona IVA inclòs