Menú Laboral 23 de febrer de 2021 a 26 de febrer de 2021

Primers

Crema de coliflor amb ou a baixa temperatura
* * *
Lassanya de verdures i formatge
* * *
Espaguetis a la crema de xampinyons
* * *
Amanida de fulles de roure i hortalisses
* * *
Ous trencats amb xistorra
* * *
Ous ferrats amb patates fregides i tòfona ( 6€ supl)

Segons

Arròs de calamar i musclos
* * *
Arròs negre de popets (5€supl)
* * *
Ossobuco estofat
* * *
Salmó a la planxa amb espàrrecs de marge
* * *
Entrecot de vaca vella (10€supl)

Un postre a triar o cafè

Pastís de llimona
* * *
Iogurt amb raïm
* * *
Plàtan

Celler del menú

Vi de la casa


14.50 Menú complet (beguda, postre ò café) per persona IVA inclòs
Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies