Menu diari 10 de Març de 2020 a 13 de Març de 2020

Primers

Albergínia al forn, amb parmesà i pebre vermell
Crema de cigrons i verdures
Remenat d’espinacs frescas i tomàquet sec
Músclos al vapor
Patates i ou ferrat amb pernil ibèric

Segons

Callos a l’estil tradicional
Bacallà a la llauna
Arròs melòs de calamar i botifarra
Pad thai amb el seu toc picant
Entrecot de vaca bruna a la brasa (5€supl)

Un postre a triar o cafè

Iogurt natural amb taronja
Pastís de doble xocolata
Pinya al forn amb menta

Celler Menú

14€ Menú complet (beguda, postre ò café) per persona IVA inclòs
Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies