Menu diari 27 de Febrer de 2020 a 28 de Febrer de 2020

Primers

Crema de pastanaga amb miso
Textures de verdura ecològiques de can bogunyà al plat
Cigrons saltejats amb tomàquet i verduretes
Macarrons amb burrata, tomàquet i alfàbrega
Ous ferrats amb patates i tófona negra (5€ supl)

Segons

Orada salvatje a la brasa
Entrama de vedella eco a la brasa
Xurrasco madurat
Arròs sec de sípia i músclos
Entrecot de vaca bruna a la brasa (5€supl)

Un postre a triar o cafè

Platan al forn amb mel
Pastís de formatge

Celler Menú

14€ Menú complet (beguda, postre ò café) per persona IVA inclòs
Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies