Menú Laboral 14 de setembre de 2020 a 18 de setembre de 2020

Primers

Bloody Mary
Amanida de tomàquet Feo, ceba tendre i tonyina vermella
Crema de pastanaga i carbassa.
Fideus xinos amb col i cansalada

Segons

Arròs melós de calamar i musclos
Pollastre a la Catalana
Emperador amb verdures escabetxades
Saltejat de rovellons i camagrocs amb ou ferrat i cansalada (5€ supl)
Txuletón (10€ supl)

Un postre a triar o cafè

Pastís de xocolata
Pomes borratxes
Pinya amb menta

Celler del menú

Vi de la casa


14.50 Menú complet (beguda, postre ò café) per persona IVA inclòs
Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies