Menu de cap de setmana 14 de Març de 2020 a 15 de Març de 2020

Entrants (a triar un)

Braves del safrà
Croquetes de rostit (3u)
Formatge bouffard
Tomàquets, remolatxa, formatge fetta i anxoves
Albergínia al forn, sobrassada i parmesà
Porros escalivats, tonyina vermella marinada, raïm i tofu de mostassa
Ous a baixa tª, carxofes i migas de sobrassada
Calamars a l’andalusa amb maionesa de safrà
Músclos a la brasa
Papardelle amb salsa de bolets
Ostres del delta (1 al natural 1 ceviche 1 ponzu) (5€ supl)
Pernil ibèric 100gr pa de coca amb tomàquet (5€ supl)
Caneló de l’edgar (3€ supl)
Gambeta vermella a la sal (3€ supl)

Principals (a triar un)

Cansalada miso i col
Ravioli de tófona amb ou fregit
Pollastre de granja amb patates i pebrot escalivat
Botifarra de pagès amb mongeta blanca salteajada
Peus de porc a la brasa
Sípia a la brasa amb parmentier de llimona
Peix del dia s/m
Xurrasco madurat amb patates i padrons
Entrama de vedella eco a la brasa amb patates i padrons
Hamburguesa 100% vedella eco del safrà
Entrecot de vaca bruna (5€ supl)
Bacallà a la llauna (5€ supl)
Rigatoni amb cua de vaca, beixamel suau gratinats amb parmesà (3€ supl)
Rissotto de ceps i parmesà (3€ supl)
Arròs mar i muntanya (3€ supl)
Arròs melòs de gamba (5€ supl)
Pop amb parmentier i kimchi (5€ supl)

Postre (a triar un) o cafè

Pastís de doble xocolata amb gelat de vainilla
Iogurt de la casa amb fruita de temporada
Tap de mató amb espigalls i fruits secs
Pinya al forn amb sucre de canya, crema de xocolata blanca i menta
Tiramisú
Coulant de la casa amb gelat de festucs (3€ supl)


22€ Un entrant + un principal + postre. Beguda no inclosa. Per persona IVA inclòs
Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies