Per començar …

Braves del Safrà
5.00
Croquetes de Pollastre Rostit
2.25
Ostres al natural / “acevichada”
3.30
Burrata, fonoll, tomàquet confitat i calamata
8.25
Albergínia al forn amb sobrassada i parmesà
8.90
Hummus de cigrò, tomàquet confitat, iogurt amb comi i menta
7.25
Raviolis de tòfona amb Parmentier
12

Del mar a taula…

Calamars a l’andalusa amb all i oli del Safrà
7.50
Musclos del mestre Harry
10.50
Berberecho gallego al vapor
9.25
Gamba vermella a la sal
16.50
Carpaccio de gamba vermella, el seu pa i cítrics
16.25
Fritada de vieiras
18

Les carns i els guissats …

Callos Calatrava
8
Cansalada a baixa temperatura amb col saltejada, kimchee i fideus fregits
8.90
Peus de Porc farcits de confit d’ànec i orellanes
12.50
Katxopo
16.80
(pernil dolç i formatge blau)
Hamburguesa de vaca vella “Txogitxu”
12
(cheedar, tomàquet i fulla de roure)
Txuletón de vaca vella
Mandonguilles amb sèpia i carbassa
10.80

Arrossos

Arròs sec del senyoret
22.50
(rap, calamar, gamba vermella)
Arròs melòs de gamba vermella
21
Arròs dels 3 porquets
18
Arròs negre de navalles i musclos
18.50

Postres d’autor

Torrija amb gelat de vainilla
6
Pinya al forn, iogurt de xocolata blanca i crummble
6
Gelat de nata amb xocolata desfeta
4
Pa amb xocolata, oli i sal
5.50

Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies