Carta

Tartar de tonyina macerat amb vermouth Dos Déus fumat, hummus, alvocats i shiso verd i vermell
12.50
Proposta pel concurs Dos Déus
Braves del Safrà
6.00
Patates amb xistorra i ous ferrats
7.25
Croquetes de Pollastre Rostit
2.25
Calamars a l’andalusa
7.50
Xipirons a l’andalusa amb ou ferrat
7.50
Lacón amb padrón
8.25
Pernil ibèric
18
Formatge sec Boffard
11
Amanida de fulles de roure i hortalisses amb vinagreta de mostassa i mel. 8’50
8.50
Hummus de cigró menut
7.25
Albergínia al forn amb sobrassada i parmesà
8.90
Pintxos de porc macerats
7.50
Musclos del mestre Harry
10.50
Gamba vermella a la sal
16.50
Txurrasco madurat 100% ecològic
14.50
Entraña de vaca bruna
15.50
Ració de pa amb tomàquet
1.75
Peus de porc amb trompetas de la mort
10.50
Croquetes de gamba i rap
3.75
Escopinya gallega
12.00
Hamburguesa de vaca bruna del Safrà
12.50
Arròs sec del senyoret
22.50
(rap, calamar, gamba vermella)

Per començar …

Hummus de cigrò, tomàquet confitat, iogurt amb comi i menta
7.25
Raviolis de tòfona amb Parmentier
12

Del mar a taula…

Pop amb parmentier i kimchee
18.50
Boquerons macerats a la Romana
8
Fritada de vieiras
18

Les carns i els guissats …

Callos Calatrava
8
Tonkatsu japonès
16.80
Txuletón de vaca vella
Mandonguilles amb sèpia i carbassa
10.80

Arrossos

Arròs negre de navalles i musclos
18.50

Postres d’autor

Gelat de nata amb xocolata desfeta
4
Pa amb xocolata, oli i sal
5.50

Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies