Tapes i plats

Steak tartar sobre moll de l’òs amb pà de carasatu
16.50
Tartar de tonyina vermella amb aldvocat tebi i maionesa de soia
13.00
Gamba vermella a l’allet (sencera)
14.50
Rap a l’andalusa amb maionesa de llimona
10.50
Escamarlans a la brasa
14.00
Croquetes de gamba a l’allet
2.25
“Ajoblanco”, espàrrecs blancs i escopinyes
10.50
Caneló de carbassó amb brandada de bacallà, all negre i api-poma
12.50
Amanida Russa amb gamba vermella
9.00
Salmorejo … et sorpendrà
6.90
Ostres del delta
3.25
Croquetes de pollastre
2.25
Albergínia amb sobrassada d.o Menorca i parmesà
8.90
La pizza romana, nostalgia d’un record
13
tomàquet italià, mozarella, pernil dolç, olives kalamata i alfàbrega
Xipironets a l’andalusa amb ou ferrat
8.50
Katxopo, farcit de pernil dolç i formatge blau
16.00
Burrata amb fonoll, anxoves i tomàquet confitat
9.00
Calamars a la planxa amb sofregit de base
9.50
Callos del Safrà
8.00
Sípia a la planxa
12.50
Cansalada a baixa temperatura amb parmentier
10.50
Galtes de vedella amb el seu fons, parmentier i verdures
12.50
Canelons de Rostit de Pollastre
9.5
Pop amb parmentier i pimentó de la vera
19.50
Músclos al vapor del mestre Harry
9.90
Braves del Safrà
5.00
Croquetes de rostit
2.25
Preu per unitat
Ostres del delta al natural
3.25
Ostres del delta “acevichada”
3.25
Ostres del delta a la brasa amb ponzu
3.25
Pernil ibèric
18.00
Pernil ibèric
10.00
Formatge bouffard
8.00
Tomàquets, remolatxa, formatge feta i anxoves
9.25
Porros confitats, bonítol macerat, raïm i tofu de mostassa
9.25
Burrata, carbassa al forn i pesto
9.25
Alberginia al forn, sobrassada i parmesà
7.75
Ou a baixa temperatura, carxofes i migas de sobrassada
9.50
Calamars a l’andalusa amb mouselina d’all
9.50
Cansalada, miso i col
9.25
Pa del safrà amb tomàquet
1.75

Arrossos

Sec del senyoret
19.50
Arròs melòs de mar i muntanya
17.00
Arròs melós de gamba vermella
20.50
Arròs negre de sípia
16.00
Arròs melós de gamba vermella
19.00
Arròs de mar i muntanya
16.00
Rissoto de ceps i parmesà
14.00

Carns amb certificat eco

Txuletón de 1/2kg amb patates i padró
29
Pollastre ecológic
9.00
Hamburguesa de vedella del Safrà
12.50
Botifarra de Pagès amb patates
8.50
Txurrasco madurat amb patates i padrón
14.00
Entrama de vedella amb patates i padrón
11.00
La hamburguesa completa del Safrà
13.50

Postres d’autor

Formatge sec i tou, amb raelish de kalamata
8.50
Albarecocs amb praliné d’avellana i flor de fonoll
5.80
Gelat
4.00
Cireres amb amareto i gelat de nata
6
Torrija de l’edgar
6.00
Fals Sacher de xocolata
3.50
Coulant de xocolata amb gelat de festucs (12min)
6.00
Pinya al forn amb iogurt de xocolata blanca i menta
5.00
La nostra torrija
6.00
Tiramisú
5.50
Barratolino ( tarro selecció de gelat)
5.00
Cremòs de avoe amb xocolata cuzco, flor de sal i nibs de cacao
5.00
Yuzu amb citronella
5.00
Kéfir i llima
5.00
Tocinillo del cel
5.00
whatsapp
Vols Una comanda? Respondrem lo més aviat possible!
Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies