Carta

Braves del Safrà
5.00
Croquetes de Pollastre Rostit
2.25
Ostra del delta
3.30
Musclos del mestre Harry
10.50
Berberecho gallego al vapor
9.25
Xipirons a l’andalusa amb ou ferrat
7.50
Calamars a la planxa amb sofregit de tomàquet
7.50
Albergínia parmiggiana
8.90
Burrata, fonoll, tomàquet confitat i calamata
8.25
Pebrots del padró
5
Tomàquet de barbastro amb piparras i ceba tendra
9.50
Hamburguesa ecològica del Safrà
12.50
(cheedar, tomàquet i fulla de roure)
Ensaladilla de gamba vermella
11.50
Truita oberta d espàrrecs de marge i pernil ibèric
9.50
Tàrtar de tonyina vermella, alvocat i ametlles de wasabi
14.00
Gamba vermella a la sal
16.50
Ceviche de corvall salvatge
12.50
Steak tàrtar amb moll de l’ós
15.50
Arròs melòs de gamba vermella
21.00
Arròs melós dels 3 porquets
18.00
Pinya al forn amb iogurt de xocolata blanca i menta
6.50
Peus de porc amb trompetas de la mort
10.50
Croquetes de gamba i rap
3.75
Escopinya gallega
12.00
Hamburguesa de vaca bruna del Safrà
12.50
Arròs sec del senyoret
22.50
(rap, calamar, gamba vermella)

Per començar …

Hummus de cigrò, tomàquet confitat, iogurt amb comi i menta
7.25
Raviolis de tòfona amb Parmentier
12

Del mar a taula…

Pop amb parmentier i kimchee
18.50
Boquerons macerats a la Romana
8
Fritada de vieiras
18

Les carns i els guissats …

Callos Calatrava
8
Tonkatsu japonès
16.80
Txuletón de vaca vella
Mandonguilles amb sèpia i carbassa
10.80

Arrossos

Arròs negre de navalles i musclos
18.50

Postres d’autor

Gelat de nata amb xocolata desfeta
4
Pa amb xocolata, oli i sal
5.50

Scroll to Top

Estem utilitzant cookies al nostre lloc web

Confirmeu, si accepteu les nostres cookies de seguiment. També podeu rebutjar el seguiment, de manera que pugueu continuar visitant el nostre lloc web sense que les dades s'enviïn a serveis de tercers.

Configuració de les cookies